Destacadas

La Lliga SUMA desembarca a Altea

Rem

S'espera una jornada de Lliga SUMA de rem en llaüt mediterrani molt disputada en aigües de la badia d'Altea.

El rem de la Comunitat Valenciana es dóna cita aquest diumenge 30 d'abril a Altea amb la 10ª regata de la Lliga SUMA i XVI Trofeu de Rem Club Nàutic d'Altea. La prova està organitzada pel Club Nàutic d'Altea i la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració amb Ajuntament d'Altea.


La competició espera reunir a més 600 remers i remeres procedents de tota la Comunitat Valenciana amb més de 20 clubs esportius participants. El quadre de participació està compost per diverses categories: cadets i veterans, que recorreran una distància de 700 metres amb una virada; i juvenils i sèniors, que hauran de completar 1.400 metres de regata amb tres ciabogues. La regata començarà a les 9 del matí i podrà seguir-se fins al migdia des del moll de ponent del port d'Altea, al costat de les instal·lacions portuàries del CNAltea. A més, tota la informació de l'última competició de la lliga s'actualitzarà en les xarxes socials amb l'hashtag #finalligasuma16. El camp de regates constarà de 4 carrers que posaran a prova als diferents equips.


El lliurament de premis està prevista a les 14:30 hores. El sistema de classificació serà per temps, per la qual cosa els equips lluitaran al màxim des de la primera palada. En aquesta jornada, amb puntuacions molt ajustades es podrà sentenciar la lliga valenciana de rem mancant una jornada per a acabar la temporada.


Ambient festiu com ja és tradició, en el " Trofeu de Rem Club Nàutic d`Altea" que es converteix en una jornada que fusiona l'esport del rem com a protagonista amb la música i el bon ambient. Disc-jockey, speaker, barra de begudes i barbacoa a preu popular per a tot el públic assistent.


El XVI Trofeu de Rem Club Nàutic d`Altea, serà en aquesta ocasió, la penúltima prova de la Lliga SUMA 2016-2017 puntuable per a accedir al Campionat d'Espanya, que se celebrarà els pròxims 27 i 28 de maig a Tarragona. El Club Nàutic d'Altea, entitat organitzadora de la prova, participa en aquesta competició amb els equips veterà femení, veterà masculí i juvenil femení.


S'espera que milers d'afeccionats, veïns i curiosos acudisquen fins als voltants del Club Nàutic d'Altea per a presenciar una de les competicions més rellevants de la temporada en el món del rem.


CONTACTE

  • Avgda. del Port, 50
  • 03590 Altea - ALACANT
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.21.85
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.15.91
  • Telf. Restaurant: (+34) 96.584.34.76
  • cnaltea@cnaltea.com